Medvedia polievka

03.04.2014 09:57

Môj ďalší  jarní tip, vhodný aj na zelený štvrtok : -) je táto polievka.
Celý proces prípravy trvá asi 10 minút.

Potrebujeme:
olivový olej
hadká múka
trochu mlieka (trocha = nahnem krabicu a rýchlo napočítam do 5 :- )  , necelé deci)
2 dc vody
asi 25 listov medvedí cesnak
mleté nové korenie, soľ
parmezán

Z listov odstránime stopky. Spravíme si zápražku z oleja a múky.  „ Šprtneme“ mlieka . Pridáme listy a zalejeme vodou, trochu podusíme. Odstavíme z ohňa , rozmixujeme ponorným mixérom. Dochutíme korením a soľou, posypeme pilinkami parmezánu.


Dobrú chuť.
                      
                               Remy
 


Tvorba webu zdarma Webnode